Filmen met je smartphone

Geplaatst op 13 augustus 2015

Afgelopen periode gingen we een paar keer op pad met schoolregisseur.nl om lessen te geven over filmen en monteren. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een film? Eerst een stuk theorie over het maken van een storyboard, keuze van shots, kijkrichting, afwisseling van de beelden en gebruik van montage set. Een goede basis om dan echt aan de slag te gaan met camera en montage, want dat blijft toch het leukste ūüėÄ
En dat is te zien doordat¬†leerlingen de uitdaging aan gaan¬†om binnen een paar uur een leuke video af te leveren. Ge√Įnteresseerd in zo’n les over filmen en monteren? Meer info vind je op de website van mijn collega Ramon.

Schoolregisseur Sancta Maria college 23-4-15 5    Schoolregisseur Sancta Maria college 23-4-15 4    Schoolregisseur Sancta Maria college 23-4-15 2

← Vorige blog: → Volgende blog: