Achter de schermen

Een film maken is een vak. De film inhoud geven is een vak apart. Een voorwaarde voor een geslaagde bedrijfsfilm: méér zijn dan een medium om informatie over te brengen. Een goede bedrijfsfilm laat namelijk zien waarom u ervoor gekozen heeft om een bepaald product te maken. Wat heeft de directeur bewogen om dit bedrijf te starten? Welk gevoel heeft een medewerker die ervoor kiest om bij u te gaan werken? Dit soort film roept een emotie, een beleving op bij de kijker van de film en dat onthouden mensen.

Hoe werkt dat?

Om dit uit te zoeken gaan we met u in gesprek. We zoeken met u uit wat u drijft als bedrijf. Waarom bent u ooit begonnen met uw zaak? Waarschijnlijk weet u voor u zelf prima te verwoorden wat uw drijfveren waren. Weten uw klanten dat ook? Hoe wilt u hen trekken, alleen met informatie, of wilt u hen laten delen in uw idealen?

Als bovenstaande vragen voldoende uitgewerkt zijn maken wij een script/format van hoe de film er uit gaat zien. Wanneer deze fase is afgerond kunnen de opnames gestart worden. Hierna worden de beelden gemonteerd tot een video waarin uw boodschap tot zijn recht komt!

Dat is wat wij doen: uw potentiële klanten meenemen naar uw oorsprong en idealen. Om op deze manier samen met u aan de slag te gaan om een geweldige film te maken, die uw bedrijf in zicht brengt.

 

Passie Rotterdam in actie      Berlijn foto     muziekavond2