Attendex

Wat mist de wereld als uw bedrijf er niet zou zijn? Wat belooft u uw klanten? En wat is het doel van uw bedrijf? Dit zijn vragen die er toe doen en Attendex maakt de verbinding van die content naar een video voor u. Wij maken uw missie zichtbaar en zorgen er voor dat uw klanten zien, ervaren en begrijpen welk doel uw organisatie of bedrijf heeft.

IMG_4968-2-800-1-400

Wat beweegt mensen om te doen wat ze doen? Steven Buitinga is nieuwsgierig en geniet er van om de drijfveer van mensen te vertalen in beeld en geluid. Door zijn jarenlange ervaring in de sociale dienstverlening en hulpverlening (UWV, Leger des Heils en sociale dienst) heeft hij met en voor heel veel verschillende mensen mogen werken. Bij het Camera College in Bergen op Zoom heeft hij vervolgens de theorie en praktijk van het filmen geleerd. De opleiding Audiovisueel Medewerker is een degelijke opleiding waar hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan als camera operator, om daarna als videoproducent te starten.

Met een groep freelancers komen zo de mooiste producties tot stand. Producties met mooie shots en originele ideeën. En vooral: producties met inhoud!

Techniek

Om video’s voor uw organisatie of bedrijf met de beste kwaliteit te maken beschikt Attendex over een Sony XDcam schoudercamera en een Sony PMW-200. De richtmicrofoon, draadloze zender microfoon en een rever microfoon zorgen voor een goed en helder geluid.
Onze crew komt met professionele lichtset en een soft box zodat we in alle situaties kunnen blijven filmen met een schitterend eindresultaat.
De videoproducties worden gemonteerd in een professionele edit-suite. Wij voeren de montage uit in Avid Media Composer of FinalCut Pro.

Meer weten?

Graag eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact op met ons via email, telefoon of het contactformulier.